Kattenkriebels

Ons tijdschrift Kattenkriebels 

BRKV leden ontvangen om de drie maanden het tijdschrift “Kattenkriebels”. Kattenkriebels is een magazine met leuke artikels over katten. De artikels gaan bijvoorbeeld over een bepaald kattenras, een bespreking van een nieuw interessant boek, wetgeving, kattennieuwtjes,…

In ons tijdschrift laten we ook onze leden aan het woord via lezersbrieven maar ook via volledige artikels. (Wil jij ook eens een keer iets vertellen? Stuur dan gerust een artikel met of zonder foto door via post of e-mail naar de redactie.)

Is er bij jullie een nestje kittens geboren of wordt er eentje verwacht? Dan kan je ze nog voor je de stamboom aanvraagt plaatsen in de rubriek Kittenbemiddeling in het tijdschrift en op de webpagina’s van je vereniging.

Er is ook een rubriek Dekkaters waar leden hun dekkater beschikbaar kunnen stellen voor andere kattenliefhebbers in het tijdschrift en op de webpagina’s van je vereniging.

Er werd ook een nieuwe rubriek gestart: de zoekertjes. Hier bieden lezers zaken te koop of om te ruilen aan zoals boeken, showmateriaal, … In deze rubriek kan je ook aan anderen aangeven dat je bepaalde zaken verzamelt of zoekt.

In Kattenkriebels vindt je ook een aantal handige formulieren teurg (stamboomaanvraag, kampioensregistratie, dekbewijs, …). Deze formulieren zijn evenwel ook online beschikbaar.

Bedoeling is evenwel om in de nabije toekomst het tijdschrift enkel nog via email of onze website te bezorgen.