BRKV Show

Na uitgezocht te hebben in welke klasse je katje thuishoort, dien je een inschrijfformulier online in te vullen. Op papier kan ook nog. Gelieve je inschrijvings dan met de post te bezorgen aan het Inschrijfbureau Show :
Mr. Marcel Louwyck
Kapelleveldstraat 61/4
2530 Boechout
België

Om in de correcte klasse ingedeeld te worden dienen alle gegevens correct en volledig ingevuld te worden! Enkele dagen na je inschrijving ontvang je een bevestiging. Deze dien je goed te controleren. Ontdek je een foutje, stel het inschrijfbureau daarvan op de hoogte (fax, telefoon, email, ….). Zo wordt de kans op teleurstellingen op de show al veel kleiner.

Blijft je bevestingen nogal lang achterwege, contacteer dan het inschrijfbureau. Misschien is er iets fout gelopen met de post, fax of email. Wacht met annulaties of omruilingen niet tot het laatste moment. Wij veranderen alles met alle plezier, maar met minder plezier als de catalogus, de oorkonden en de keurrapporten reeds afgedrukt zijn! Veranderingen zijn mogelijk uiterlijk tot 1 week voor de show.

Het inschrijfbureau houdt tot op zekere hoogte rekening met de wens “plaatsing naast”. Soms kan het echter niet mogelijk zijn aan deze wens te voldoen om de zaal naar behoren in te delen.

On-line inschrijven