BRKV Clubkampioenschap

Reglement Clubkampioenschap

Voor het BRKV clubkampioenschap tellen alle geldige uitslagen ( zie onderaande tabel) behaald op kattenshows tussen 1 januari en 31 december. Uitslagen kunnen binnengestuurd worden tot uiterlijk 1 maand voor de eerste BRKV kattenshow van het nieuwe jaar.
Alle katjes – eigendom van leden van de BRKV – kunnen meedoen aan het clubkampioenschap.

Binnensturen van keurcertificaten

Kopies van oorkonden en keurrapporten, welke binnengestuurd worden voor kampioen registraties, tellen automatisch mee voor het clubkampioenschap. Kopieën hiervan dienen dus niet apart opgestuurd worden voor het clubkampioenschap. Kopieën van de oorkonden en keurrapporten van kittens dienen wel opgestuurd te worden. De uitslagen van BRKV shows doen niet automatisch mee met het clubkampioenschap maar dienen ook opgestuurd te worden.

Puntentelling

Punten behaald op BRKV shows tellen dubbel.

Behaald ResultaatPunten
U1 kitten10
Beste Nest15
Beste Eigen Fok15
Beste Baby30
Best of Best Baby40
U1 huiskat20
Certificaat titel behaald10
Kampioensregistratie50
Speciale Prijs15
Best in Color15
Best in Variëteit20
Best of Division20
Voorgedragen Best in Show10
Best in Show30
Best of Best40
Best Overall50
Beste Ereklasse50

Geldige uitslagen

Dezelfde reglementen als die gelden voor de kampioen registraties, gelden ook voor het clubkampioenschap. Maximaal 3 certicaten per titel (3 x CAC, 3 x CACIB, ….). De titels moeten in chronologische volgorde behaald worden (eerst 3 x CAC, dan 3 x CACIB,..).
Alle titels van alle clubs worden aanvaard!

Prijsuitreiking

De kat met de meeste behaalde punten wordt uitgeroepen tot Clubkampioen en ontvangt een wisselbeker. De 15 beste katten ontvangen een uitnodiging om op de eerste BRKV kattenshow van het volgende jaar aanwezig te zijn, en krijgen op het podium een prijs. De katten dienen aanwezig te zijn op de show om de prijs in ontvangst te nemen.